PON - NED 8:30 - 20:00 hod

Leasing auta zo zahraničia

Leasing auta zo zahraničia? Nie všetci ho ponúkajú, my áno!

Vyhliadli ste si svoje vysnívané auto mimo slovenských hraníc a radi by ste si ho kúpili na leasing? Autoleasing.sk ponúka aj leasing auta zo zahraničia. Od bežného leasingu sa celý proces mierne líši, my vám však radi poradíme a ponúkneme ten najvýhodnejší spôsob.

Auto zo zahraničia vám pomôžeme financovať nielen prostredníctvom leasingu, ale aj formou úveru. Aký je v tom rozdiel? Hlavný rozdiel spočíva v tom, že pokiaľ sa rozhodnete pre leasing, bude, až do jeho splatenia, vlastníkom auta leasingová spoločnosť, zatiaľ čo v prípade úveru sa jeho vlastníkom stávate hneď vy. Pre uľahčenie rozhodovania si prečítajte, či je pre vás výhodnejší leasing alebo úver.

Existujú dve možnosti ako leasing na auto zo zahraničia získať. V oboch prípadoch je nutné aby sa už auto nachádzalo na Slovensku a je potrebné disponovať čistopisom slovenského technického preukazu. Ten vám vydajú na príslušnom obvodnom úrade dopravy

Prvou možnosťou je kúpa vozidla a uhradenie plnej kúpnej ceny predávajúcemu. Auto si následne doveziete na Slovensko a absolvujete všetky úkony potrebné pre získanie už spomínaného čistopisu slovenského technického preukazu. Po jeho získaní a schválení leasingu vám bude vyplatená suma uhradená pri kúpe auta, z ktorej sa odpočíta akontácia. Ako to teda reálne vyzerá? Vysvetlíme si to na nasledujúcom príklade:

Vybrali ste si v zahraničí auto za 20 000€. Pri akontácii 20% bude výpočet vyzerať nasledovne: 

Suma, ktorú zaplatíte predávajúcemu za auto je 20 000€. Z tejto sumy sa odpočíta akontácia 20%, čo je 4 000€. Zvyšná suma je 16 000€ a toto je čiastka, ktorá vám bude po schválení leasingu vyplatená.

Máte obavu platiť za auto pred získaním auto úveru – leasingu? Aby ste sa vopred uistili, že vám bude leasing na auto zo zahraničia poskytnutý, viete požiadať o jeho predschválenie a auto kúpiť a doviezť až po kladnej odpovedi. Chcete si byť istí, že spĺňate všetky kritériá potrebné k jeho získaniu? Prečítajte si, čo musíte spĺňať, aby ste dostali auto úver – leasing.

Ak by ste aj napriek tomu radšej uprednostnili možnosť, pri ktorej nemusíte za auto dovezené zo zahraničia vopred platiť, je tu riešenie. Týmto riešením je osloviť firmu alebo dealera, ktorí sa dovozom áut zo zahraničia zaoberajú a zariadiť kúpu a dovoz vášho auta prostredníctvom ich služieb. Táto spoločnosť vám ho dovezie a kúpna cena bude po schválení leasingu uhradená priamo jej. Autoleasing.sk s takýmito spoločnosťami spolupracuje a v prípade, že sa rozhodnete pre túto možnosť, radi vám sprostredkujeme spoluprácu so spoľahlivým partnerom. Nezabudnite, že aj pri tomto spôsobe je pre schválenie leasingu potrebné predložiť čistopis slovenského technického preukazu.  

Nie všetky spoločnosti leasing auta zo zahraničia poskytujú. Vďaka nám sú vaše možnosti pri výbere nového auta oveľa pestrejšie a vďaka našim skúsenostiam si môže splniť váš sen o novom aute rýchlo, pohodlne a bez zbytočných komplikácií. 

Ušetrite svoj čas a peniaze, nechajte všetko na špecialistov zo spoločnosti Autoleasing.sk. Splátky si vypočítajte jednoducho z pohodlia svojho domova, stačí ak na našich stránkach vyplníte jednoduchú nezáväznú kalkuláciu – my Vám zašleme ponuku najvýhodnejšieho leasingu presne na mieru pre Vás.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rýchla kalkulácia leasingu

Novinky z nášho Facebooku

RÝCHLA KALKULÁCIA