PON - NED 8:30 - 20:00 hod

ako prebieha proces poskytnutia auto úveru

Ako prebieha proces poskytnutia auto úveru?

V prvom diely článkov o financovaní  automobilov  „ Cez koho financovať auto?“ , ste sa dozvedeli  aké sú možnosti  keď sa rozhodujete o kúpe auta na úver alebo leasing a na koho sa môžete obrátiť.

Jedna z možností je osloviť špecialistu na auto úvery a leasing – Autoleasing.sk, ktorá ponúka kompletný servis v oblasti leasingu a auto úverov. Z pohodlia Vášho domova vybavíte všetko on-line.

Teraz si povedzme ako prebieha celý proces poskytnutia auto úveru.

Povedzme, že auto vašich snov už máte vyhliadnuté.  Našli ste ho na inzerát, kupujete ho od známeho, cez autobazár, alebo cez internetový portál. Predávajúci  môže byť  teda:  autobazár, súkromná osoba alebo firma. Môže to byť aj auto dovezené zo zahraničia, musí však už byť dovezené na Slovensko.

Prvé čo vás bude zaujímať je: koľko bude vychádzať mesačná splátka úveru  na dané auto?

Na  www.autoleasing.sk vyplníte „rýchla kalkulácia leasingu“, čo zaberie asi 30 sekúnd. Podľa vyplnených údajov vám bude navrhnutý vhodný spôsob financovania a obratom zaslaná na váš mail nezáväzná ponuku.

Keď sa po obhliadke auta dohodnete s predávajúcim, že auto kupujete, bude vás zaujímať: Bude mi úver schválený? Schvaľovanie prebieha  on-line a približne do hodiny viete, či vám bol úver alebo leasing na vybrané auto schválený.

Po schválení prebieha podpisovanie zmlúv. Nemusíte pritom nikam cestovať, Autoleasing.sk príde so zmluvami za vami na podpis kamkoľvek na Slovensku. Veď slogan spoločnosti Autoleasing.sk znie „Z pohodlia vášho domova“ vybavíte on-line.

Po podpise sa vykoná obhliadka auta, aby sa zistilo či je dané vozidlo v poriadku po technickej stránke a nebolo kradnuté.  Potom máte istotu, že Vám auto bude slúžiť po celú dobu a na hraniciach vás nezastavia a auto nezoberú. Ani na obhliadku nemusíte nikam cestovať, obhliadač príde priamo k predávajúcemu auta.

Po obhliadke je predávajúcemu vyplatená celá kúpna cena auta, úver plus akontácia. Predávajúci auto odhlási a vy si môžete auto odviezť domov a prihlásiť .

Ušetrite svoj čas a peniaze, nechajte všetko na špecialistov zo spoločnosti Autoleasing.skSplátky si vypočítajte jednoducho z pohodlia svojho domova, stačí ak navštívite webovú stránku www.autoleasing.sk a kliknite na „rýchla  kalkulácia“.

V budúcom článku č.3 sa dozviete: „Čo treba spĺňať,  aby som dostal auto úver -leasing?“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rýchla kalkulácia leasingu

Novinky z nášho Facebooku

RÝCHLA KALKULÁCIA