Nájdete nás na facebook.com

Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV.

Prevádzkovateľ internetového portálu www.autoleasing.sk - Credit Forex s r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Vaše súkromie plne rešpektujeme a uisťujeme Vás, že s Vašimi súkromnými údajmi pracujeme zodpovedne, citlivo a hlavne v súlade s platnou zákonnou úpravou, rešpektujúc Vaše právo na ochranu osobných údajov.  

Všetky údaje našich zákazníkov sú chránené proti akémukoľvek zneužitiu. Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri vyplnení formulára „rýchla kalkulácia“, sú úplne dôverné, nie sú nikde zverejňované a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Výnimkou je len rozsah potrebný na výpočet nezáväznej ponuky úveru na auto, prípadne na schválenie úveru našimi zmluvnými partnermi.. Dôverné údaje tretím stranám neposkytujeme, neprenajímame ich a ani si ich s nimi nevymieňame. 



Na Vašu písomnú žiadosť budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť Credit Forex s r.o. ich nebude ďalej spracovávať. 
Registráciou na stránkach www.autoleasing.sk udeľujete spoločnosti Credit Forex s r.o. súhlas so spracovaním osobných údajov na obdobie 10 rokov. Tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomnou formou. Pokiaľ si neželáte dostávať informácie o novinkách a akciách, resp. máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov z našej databázy, môžete nám zaslať Vašu žiadosť poštou alebo prostredníctvom emailu na nižšie uvedené kontaktné adresy a Vaše údaje budú bezodkladne odstránené.

Poštová adresa:

Credit Forex s r.o. ,Kammerhofská 16, 96901 Banská Štiavnica

Emailová adresa: autoleasing@creditforex.sk