PON - NED 8:30 - 20:00 hod

leasing alebo uver - autoleasing.sk

Leasing alebo úver?

Mnoho ľudí uvažujúcich o kúpe auta rieši otázku ako financovať auto – cez leasing alebo úver?

A viacerí v tom nemajú jasno, tak si teraz vysvetlime rozdiely.  Hoci sa náš portál volá www.autoleasing.sk, 90%  našich klientov využíva nie leasing, ale auto úver.

Je to tak preto, že auto úver má veľa spoločných prvkov s leasingom, ako napríklad potrebu zložiť akontáciu , alebo zápis v technickom preukaze kde ako vlastník vozidla figuruje úverová spoločnosť, a pritom ponúka veľa výhod.

Leasing (finančný) využívajú hlavne firemní klienti, hoci aj tí často uprednostnia úver (aj kvôli rýchlejšiemu odpočtu DPH). Leasing je možné získať len na novšie autá (od roku výroby 2012).  Bežní klienti kupujúci nové, alebo ojazdené auto siahnu po financovaní auto úverom.

Výhody auto úveru:

–          Cez auto úver vieme financovať aj staršie autá ( od roku výroby 2012).

–          Schválenie úveru do pol hodiny

–          Výhodné úrokové sadzby

–          Možnosť predčasného splatenia

–          Vysoká miera schválenia (klient ručí autom)

–          Možnosť financovania motoriek

Aj pri auto úvere klient skladá akontáciu ( od 10% ) je uvedený v technickom preukaze ako vlastník aj ako držiteľ vozidla. 

Treba však rozlišovať auto úver, čo je produkt špeciálne na financovanie áut, a bezúčelový úver z banky.  Tým že klient berie úver na účel kúpy auta a aj ním ručí, je miera schválenia  ako aj suma vyššia ako pri bežnom bezúčelovom úvere.

Veľkou výhodou je, že prostredníctvom úveru vieme financovať aj jazdené a nové motorky, štvorkolky a dodávky do 3,5 tony.

Ak si však nie ste istý, čo bude pre Vás výhodnejšie, nechajte to na nás.

Ušetrite svoj čas a peniaze, nechajte všetko na špecialistov zo spoločnosti Autoleasing.sk.  Splátky si vypočítajte jednoducho z pohodlia svojho domova, stačí ak navštívite webovú stránku www.autoleasing.sk a kliknite na „rýchla  kalkulácia“.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rýchla kalkulácia leasingu

Novinky z nášho Facebooku

RÝCHLA KALKULÁCIA